Temeljne vrijednosti tvrtke

Uvijek postoji netko važan tko će imati očekivanja od nas i tko je vrijedan našeg truda. U AutoZubak-u to su naši klijenti. Čak i ako smo svjesni da je sve već izmišljeno, nemojmo zaboraviti da svrha INOVACIJA danas nije u stvaranju novoga, nego kako ono što već postoji učiniti boljim. Iznenađujući, čak oduševljavajući naše klijente kroz kontinuirani razvoj novih proizvoda i usluga, na našem putu da iz male radionice za popravak i servisiranje postanemo lideri u prodaji i održavanju motornih vozila, također smo naučili nešto drugo.

Ako težimo biti prosječni, bit ćemo prosječni, ali ako nas pokreće IZVRSNOST, onda možemo nadmašiti čak i same sebe! Ili barem druge: naš servis i tehnička ekipa su četiri puta proglašeni najboljima u državnoj i međunarodnoj konkurenciji. Kultura izvrsnosti je potpomognuta i obrazovnim planom za zaposlenike AutoZubak-a i našim sustavom nagrađivanja. Sva znanja i vještine stjecane u prvih 35 godina rada svakodnevna su današnja pokretačka ENERGIJA AutoZubak-a, dostupna kroz fizičke servise ili online usluge 24 sata dnevno. Bez obzira je li u pitanju savjet, servis ili ekspertiza, ova energija pronalazi svoj put do svakog klijenta i može pokrenuti svako vozilo.

Središnje obrazovanje "Bojno polje"

Središnji događaj profesionalnog obrazovanja za sve zaposlenike: "od mehaničara do odjela računovodstva". Dvodnevni događaj kako poboljšati profesionalne vještine, potaknuti stvaranje inovacija i sudjelovanje u određenom natjecanju. Sudjelovanje svih dobavljača i partnera tvrtke AutoZubak. Zlatna medalja za najboljeg zaposlenika

Front office school

Razvoj osoblja u prodaji i postprodaji - dvogodišnji tečaj strukturiran u 4 modula: "Psihologija prodaje i komunikacije", "Prodaja", "Suočavanje sa konfliktnim situacijama", "Prodajno pregovaranje i upravljanje prioritetima".

Izvršni program za management

Program obrazovanja za srednji i top menadžment - dvogodišnji tečaj strukturiran u 4 poslovna modula: strategija, inovacija, financije i odnos s klijentima. Predavači sa eminentnih poslovnih škola iz regije i svijeta kao što su Harvard, Stanford, GA Tech, Bocconi, Warwich itd.